"Bilin ki, aranızda Ehl-i Beyt'imin misali, Nûh'un gemisi gibidir, kim ona bindiyse kurtuldu ve kim de ondan ayrıldıysa boğuldu."

Geminin kuranda 2 yerde ayet olarak bırakıldığı bilgisi ve geminin öyle bir tufanda hayatı koruyabilmiş olan teknolojisi muazzam bir umut veriyor bana. Ve bu umudu şuraya bağlıyorum ;

Kuranda son nuzul olan, sure Nasr suresi mealen şöyle ;

"Allah'ın yardımı ve fetih geldiğinde ve insanların bölük bölük Allah'ın dinine girdiğini gördüğünde, Rabbine hamd ederek tespihte bulun ve O'ndan bağışlama dile. Çünkü O tövbeleri çok kabul edendir." 

Yani buraya bir "to be continued..." bırakılmış. Bunu geleneksel kişisel komplolarım arasına dahil etmem gerekiyor. Yardım neden gelir ? Zor bir durum vardır. Gemi'nin daha önce tufan gibi epey zor bir durum için Allah'tan gönderilen bir yardım olduğunu düşünebilirim. Ve bu yardım, barındırdığı teknoloji ile dünyayı feth etmek için gayet yeterlidir. 

Kıyametten önce "Mehdi" diye birinin geleceği ve bunun ehl-i beytten olacağı kehanetini Sefine hadisi ile birlikte düşünürsek Muhammed Mustafa, selat selam üzerine olsun. Sefine hadisi ile gelecek için bir tüyo vermesi de olasıdır. Son peygamber zamanının sonuna kadar olacakları biliyordu çünkü. Ve bilmesi bilimsel olarak çok mümkün. 

Delirdiğimi değil, dikkatlerin çalındığını düşünüyorum. Kendimi bir şey sanmıyorum, okumaların tamamı mühendislik. Kolaj'ı tamamlıyorum. Aslında kendimi bir şey sanmam için bir kamyon somut, bir su damlasınca soyut delil var ama oraya girmiyorum. Kişisel komplo gibi bakalım. Gemi nerde mi ? Onu en başında söylemiştim. Peki gemi neleri açıklar ?

Bence şunları ;

- İbrahim Peygamber ve eşi epey yaşlandıktan sonra onların yeniden çocuk yapabilmesi için onu ziyarete gelen meleklerce gemiye götürülüp getirildiler. Zaten İbrahim Peygamberin yaşadığı yer tufan sonrası hayatın yeniden yeşerdiği yere(geminin indiği yer, fotoda kırmızı balonun içinde)

- Musa Peygamber kavmini Kudüse götürürken çölde üzerlerine gölgelik olarak bir dağın durması. Bunu geminin kırmızı balon içerisindeki bir yerde, üzerini kaplamış olan mağmatik toprakla beraber,yani dışardan bakınca bir dağ gibi görünecek şekilde yerden yükselmesi ve yüksekte durmasıyla açıklayabilirim. Kendime kendime, kendime açıklıyorum.

-Nuh'un gemisi dışında kendisinden haber alınamayan, bulunamayan bir şey daha var. Ahit Sandığı. Bu sandık neden geminin içinde olmasın ? Peki sandığın içinde ? Musanın asası, Süleymanın Mührü, Harun'un muskası. Bunlar aynı zamanda Allahın dilemesiyle elinde bulunduran için büyük güç.

-Kıyamet öncesinde İsa Mesih'in yeniden gelmesi ve Deccal'i öldürmesi.  Deccal - Dijital kelime benzerliği ile Deccal'in yapay zeka ile ilgili bir şey olduğunu düşünüyorlar. Neden olmasın, her evde ve her elde deccalin o meşhur tek gözü. İsa Mesih elbette Kral olarak Geminin teknolojisiyle küresel networke bağlanıp kaynakların tamamını Allah için yönetebilir.

-Mehdi vardı Mehdi... O da olsa olsa gemiyi alıp İsa Mesihe götürüp İlahi Adalet devletini kurabilir. Kendisinde ahit sandığı vardır diye bilinen Mehdi asa, mühür ve muska ile çok güçlü bir orduya sahip olacaktır.

-Gemi alemler için büyük, Allah için küçük bir sır olarak ve İblisten sonra yaratıldığı için ilmi İbliste yok. 

İnsan, insan olarak hayata, bence bu adalet gereksinimlerinden sonra başlayacak. Ben mi, Allah biliyor ya, duasını da ettim, o gemide bir salih olaydım. Ve yine Allah biliyor mühendisliğini çok merak ediyorum. Kendimle ilgili bir şey yok, hiiiç öyle düşünmüyorum. Maharetimlen değil, bir Allahın kereminden bir lutuf olarak o gemiyi bulmak istiyorum. Peki beni ne durduruyor ? Zincirler. Promethesu Desmotes. Olur, ölüm haktır. Bir kişi için bütün bu notlar. Hop geçidine gidip, İsmail abinin gelecek diye beklediği gemi için o mağaraya kim girerse girsin, bir şeyler bulacak.