• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.276
17 saat önce Gündem

CHP’li belediyeler içinde en çok SGK prim borcu olan ilk 5 belediye arasında açıklanan İBB’nin kurumsal olarak vergi ve SGK borcunun bulunmadığı, sadece 30 iştirak şirketinin SGK’ya toplam 2.4 milyar TL borcunun bulunduğu açıklandı.

18 saat önce Dünya

Eski ABD Başkanı Donald Trump, "Amerika'nın İran'ı haritadan silmesini istediğini" belirtti.

18 saat önce Dünya

Hamas savaşçısı olduğu iddia edilen bir kişinin Paris Olimpiyat Oyunlarında şiddet tehdidinde bulunduğu bir video sosyal medyada viral oldu. Ancak BBC'nin topladığı kanıtlar, videonun Olimpiyatları sekteye uğratmayı amaçlayan Ruslar tarafından yapılmış olabileceğini gösteriyor.

18 saat önce Gündem

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaşan yeni Adli Tıp raporu, Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düştüğü olayla ilgili soruşturmayı tümden değiştirecek. Adli Tıp Genel Kurulu’nun 30 üyesi, “Kandaki karbondioksit oranı ölümden sonra da artar” diyen 2011 tarihli ‘raporu’ oybirliğiyle yalanladı.

18 saat önce Dünya

Pakistan-Türkmenistan İkili Siyasi İstişarelerinin Üçüncü Turu bugün Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Muhammed İshak Dar, Pakistan tarafını temsil etti. Türkmenistan tarafını ise Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov yönetti.

1 gün önce Gündem

MGK toplantısının ardından yayımlanan bildiride, Türkiye'nin Suriye'de tüm tarafların katılımıyla bir toplumsal mutabakat sağlanmasına yönelik desteğini sürdüreceği ifade edildi.

2 gün önce Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye'deki Fransız okulları, mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edecekler." dedi.

2 gün önce Gündem

Havacılık sektöründe Türkiye'nin köklü hava yolu şirketlerinden olan Atlasglobal'in (Atlasjet Havacılık A.Ş.) iflasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

2 gün önce Gündem

Eskişehir'de yaşayan Muzaffer Işık, KOAH hastası olduğu ve yattığında nefesi kesildiği için 36 yıldır oturarak uyuyor.

2 gün önce Gündem

Bursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü.