• USD 32,22
  • EUR 35,14
  • ALTIN 2.466,11
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.775
16:06 Bilim ve Teknoloji

İngiltere'de bir araştırma yapan bilim insanları, 'iğrenme faktörünü' ortadan kaldırmak için işlenmiş gıdalara böceklerin eklenmesi çağrısında bulundu.

15:43 Politika

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız. Önümüzdeki yasama dönemi başladığında, ekim ayından itibaren bu meselenin içeriğine ilişkin görüşmeler başlayabilir" dedi.

15:33 Spor

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk şansı kalmayan Panatnihaikos'ta yönetimin teknik direktör Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldığı iddia edildi.

14:52 Spor

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu.

14:44 Gündem

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankartla ilgili vatandaşlar konuştu. Pankartı asan şahsın zaman zaman etrafa rahatsızlık verdiği iddia edilirken, olayın sebebi ise merak konusu oldu.

14:34 Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanlığı ve Hıfzısıhha Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen HPV Aşı Uygulaması Projesi bugün itibarıyla hayata geçirildi. Peki hizmetten kimler yararlanabilecek? İşte tüm detaylar...

14:08 Gündem

İstanbul'da yaşayan ve 1 yıl önce Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü'nü kazanan 20 yaşındaki Ata Emre Akman, 11 Mayıs’ta Balıkesir’in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö.'nün bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın acılı annesi Zuhal Akman, saldırıyı gerçekleştiren E.Ö.'yü babasının azmettirdiğini iddia etti.

13:48 Dünya

İsrail ordusunun 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 15 bin 103 çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

13:37 Dünya

Rusya’da gerçekleşen KazanForum2024’de 'İslam İşbirliği Teşkilatı: Çok Kutuplu Dünya' konusu tartışıldı. Azerbaycanlı diplomat Rahimzaden, İslam ülkeleri ile Rusya’nın beraber çalışarak çok kutuplu bir uluslararası sisteme ulaşılacağına ve bu sistemin barışı sağlayacağını vurguladı.

13:14 Magazin

Geçen günlerde uyuşturucu siparişi verdiği ve polise yakalandığı iddiasıyla gündeme gelen 'Kızılcık Şerbeti'nin 'Nilay'ı Feyza Civelek, sessizliğini bozdu