Gel gelelim Astrolojiye, Plüton Kovada, yıl sonuna doğru son bir kez Oğlak'ta bir retro yapıp önümüzdeki 20 yılın vizyonu için alemleri hazırlayacak. Bu rüzgar Kova temasında bize bilim ve teknoloji anlamında yeni bir çağa işaret etmektedir.

Plüton Oğlak'ta iken sıkı sıkı çalıştı bugünlere. Ve şimdi Kova'da sistem kuracak. Kova aynı zamanda kollektif demek olduğunu için dünyanın herhangi bir yerinde yaşanan üzücü olaylar hepimizi üzecek. Ayrıca Kova marjinallik demektir, bencillik demektir, özgürlük demektir. Yeni Dünya bu konuların hepsi için bir setup.exe çalıştıracak ve kurulum yapacak. Plüton Kova, saatlerce yazilabilecek bir konu ama bence ana hatlar bunlar.

Geliyoruz iç kısımlara, Uranüs ve Jüpiter Boğa'da kavuştu. Bu Plüton Kova çağının finansal alt yapısı için gerekli olan dönüşümün startı demek. Bu ve diğer güvenlik problemli tüm değer transferleri için blockchain dünyası zaten yıllardır inşa oluyor. Uranüs Jüpiter kavuşumu hem de Boğa da olunca konu abartılı bir para olayıdır. Sansasyonel gelişme bekliyorum küresel piyasalarda. Değer algısının önce bir tür kaçınılmaz ara yüz olan değerli madenlere, akabinde de dijital dünyaya geçerek belki de tüm zamanların en büyük servet transferi gerçekleşmiş olacak. Dijital para hazırlıkları tüm devletlerde son sürat devam ediyor. Bu konu da saatlerce yazılır, devam edelim.

Satürn Balık'ta. Ve bu daha 1 seneden fazla surecek. Satürn malefik/kötücül diye geçer ama astrologlar onu daha çok memnuniyetsiz bir öğretmene benzetirler. Hani kıl, yün puan kesen, tekrar tekrar baştan yaptıran o öğretmeni hepimiz biliyoruzdur. Ancak sorumluluklarını yerine getiren için ödülü de vardır. Satürn Balık burcunda bence herkesin biraz endiselenmesi gereken bir konumdadır. Hayallerin suya düştüğü zamanlardır biraz. Hem mecaz hem de gerçek anlamda suya düştüğü. Çünkü sel, tsunami, taşkın gibi su etkili felaketler de demektir Dünya için. Evleriniz için şu tesisatlarindaki problemler demektir. Ve Balık burcu hayal ile ilgili olduğu için, hayallerimizle de sınanacağızdır diye düşünüyorum.

Kuzey Ay düğümü Koç'ta. Kadersel alandır düğümler. Ve Koç biraz kahramandır, cesurdur, girişkendir. Bu yönlerimiz geliştireceğiz. Savaşçıdır, savaşlar göreceğiz, görmekteyiz. Ateş elementi olduğu için yangınları temsil eder. Bu alanlarımız, mücadelelerimiz ön planda olacak. Güney ay düğümü Terazi de, bu da faydasız iletisimleri, asiriliklari, fazla zaman alan şeyleri güzellikle, diploması eliyle hayatından çıkar. Çıkarmazsan kavga gürültü veya tatsız kayıplar yaşayabilirsin. Kuzeyde hem cesarete çekileceğiz hem mücadeleye, güneyde ise hem ölçülü olacağız hem de mücadele etmememiz gereken şeyler için mücadele etmeyeceğiz.

Jüpiter Mayısta İkizler'e geçecek, şu an Boğa'da. Uranüs kavuşuruz ile piyasaları bıçakladiktan sonra İkizler burcunda bunu oldu bittiyse getirecek 1 yıl boyunca. Bu arada İkizler için harika sene gibi görünüyor. Gerçi onlara her sene harika. 

Her şeyin en doğrusunu Allah bilir, gayb yalnızca Allaha aittir, ancak meteoroloji mantığıyla hayatın hava durumuna baktığımızda önümüzdeki yılın tahminleri, bence boyle...