AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşım sonrası AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut ise, “Yoksulluğun derinleştiği bu dönemde vatandaş et kuyruklarında, halk ekmek kuyruklarında inim inim inlerken, marketlerden ucuz diye çürük sebze meyveyi olgun diye alırken, İstanbul’da yaşayan çocuklar ücretsiz toplu taşıma ile Boğaz’ı ilk kez görebilirken iktidar mensupları lüks restoranlarda ıstakoz, Maldivler’de tatil peşinde. 3Y ile mücadele edeceğim iddiasıyla iktidar olan, sarayda ejder meyveli smoothie, starex eşliğinde aloevera, liçi meyvesi eşliğinde efulili lüks ziyafetler düzenleyen AKP, ‘Istakoz Devri’ ile hatırlanacak. Bunlar buzdağının sadece görünen yüzü. İnsan 10 bin lira sefalet ücretine mahkum ettiği emekliden, ay sonunu getiremeyen, borçlarını ödeyemeyen emekçiden utanır” dedi.

ERDOĞAN'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Meclis Grup toplantısı bittikten sonra salonun karşısında bulunan odada bazı milletvekilleriyle özel görüşmeler yaptı.

Sözcü'nün aktardığına göre, İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da Meclis’e gelerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi. 

TBMM'de milletvekili sayısı azaltılsın önerisi TBMM'de milletvekili sayısı azaltılsın önerisi

Bursalı, odaya AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile birlikte girdi. Gökçek “Efendim Şebnem hanım çok üzgün, görüyorsunuz” ifadelerini kullandı. Bursalı’nın da başını öne eğerek “Çok üzgünüm” dedi.

Erdoğan ise bu sözlere karşı hiçbir yorum yapmadı ve cevap vermedi. Gökçek ve Bursalı daha sonra odadan çıkmak zorunda kaldı.