Efe Önbilgin ile yaşadığı ilişkiden dünyaya gelen kızı Ayşe'nin saldırısına uğradığını söyleyen Deniz Akkaya, yaşadıklarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Haberglobal'de yer alan habere göre Deniz Akkaya'nın kızı ile ilgili detaylar çok başka çıktı.

BANA SALDIRDI… BENİ 1.5 SAAT BALKONA KİLİTLEDİ

Telefonuna el koyduğu 16 yaşındaki kızı Ayşe tarafından saldırıya uğradığını ve balkona kilitlendiğini söyleyen Deniz Akkaya, eve giden polis ekiplerinde kurtarıldığını açıklamıştı.


Akkaya, 1997 senesinde "Son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp, hayatının kabusa döndüğünü" söyleyerek yaptığı paylaşımda "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum.

Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin" ifadelerini kullanmıştı.


BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Deniz Akkaya'nın paylaşımları sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da düğmeye bastı. Buna göre Akkaya'nın kızı koruma altına alındı ve gerekli psikolojik destek verilmeye başlandı.

Herkes onu Asena diye tanıyordu gerçek adı ortaya çıktı Herkes onu Asena diye tanıyordu gerçek adı ortaya çıktı

"BEN GÖNDERDİM, BURNU SÜRTSÜN DİYE"

Öte yandan kızının Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderildiğini sosyal medyadan açıklayan Deniz Akkaya, "Ben gönderdim, burnu sürtsün diye" ifadelerini kullanmıştı.

"KIZIM ÇOK PİŞMAN"

Deniz Akkaya, kızı ile yaşadığı kavganın ardından dün yeni bir açıklama yaptı:

"Kızım dün geceden beri devletin güvenli ve sıcak kollarında... Doğduğu günden itibaren, belki de hayatında hiç şahit olmadığı bir şeye şahit oldu… Anne ve babasız kalmak, anne ve babasız olmak… Bir çocuk yurdunda geçirilen tüm gün… Bugün yapılan son görüşmede pişman olduğunu ve suçlamayı geri çekmek istediğini söylüyor."

DENİZ AKKAYA'NIN KIZI 30 GÜN GÖZETİM ALTINDA KALACAK

Akkaya'nın "Burnu sürtsün diye devlete verdim" dediği 15 yaşındaki kızıyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Kanuna göre 'Çocuğumu bugün koruma altına verdim, yarın alacağım' şeklinde bir uygulama olmadığı anlaşıldı. Resmi uygulamaya göre A.Ö.'nün en az 30 gün gözetim altında tutulacağı ve ardından yetkililer tarafından çocuğun akıbetiyle ilgili nihai kararın verileceği belirtildi.

Editör: Duha Sena Oskay