Eski ABD Başkanı Donald Trump döneminde yönetim üyeliği yapmış olan Mike Gill, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, K Street NW 900 bloğunda saat 17:45 sularında meydana geldi. Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu'nda (CFTC) personel şefi olarak görev yapan Gill, Pazartesi gecesi aracında otururken aracını çalmak isteyen şüpheli tarafından silahla vuruldu. 

Şüphelinin 28 yaşındaki Artell Cunningham olduğunu tespit eden kolluk kuvvetleri, Cunningham'ı vurularak etkisiz hale getirdi.

The Times'dan çarpıcı analiz: Telefonunuza dikkat edin, sevdiklerinize ulaşabilirler The Times'dan çarpıcı analiz: Telefonunuza dikkat edin, sevdiklerinize ulaşabilirler

Gill'in ölüm haberini eşi Kristina, şu sözlerle duyurdu:

"Eşim Mike Gill'in vefatını derin bir üzüntüyle kamuoyuna bildirmek istiyorum. Ani ayrılışı hayatımızda asla doldurulamayacak bir boşluk bıraktı. Bu kederli zamanda, ailemizden, dostlarımızdan ve toplumdan gelen sevgi ve destek için minnettarız ve taziyelerini ve yardımlarını sunmak için bize ulaşan herkese en içten şükranlarımızı sunuyoruz."