İnsanlar sosyal medyada bariz hatalara işaret ederek eski başkana makyaj sanatçılarını "kovması" çağrısında bulundu.

Eski adı Twitter olan X'te Trump'ın makyajının kalitesini sorgulayan ve renk, karıştırma eksikliği ve "çok fazla vurgu" ile ilgili sorunları vurgulayan fotoğraflar paylaşıldı.

Hatta bir kişi, 2024 başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçilerin adaylığını garantilemeye çalışan Trump'ın kampanya durakları için bir "cenaze levazımatçısı" tutulmuş olması gerektiğini söyledi.

Salgından hayatını kaybedenlerin sayısı 82'ye yükseldi Salgından hayatını kaybedenlerin sayısı 82'ye yükseldi

"Trump'ı seviyorum ama lanet olsun! Makyözünü kovması gerekiyor" diye yazan bir kişi, Trump'ın 23 Ocak'taki New Hampshire önseçim zaferinden sonra yaptığı konuşmanın videosunun altına da bir yorum yazdı.
Bir başkası ise şöyle yazdı: "Trump makyajını yapan cenaze levazımatçısını kovmalı. Ama önce, neden makyajını bir cenaze levazımatçısı yapıyor?"

Üçüncü bir kişi ise şunları ekledi: "Trump'ın makyajı berbat! Çok fazla vurgu var! Makyaj sanatçısını kovması gerekiyor! Makyajsız halini görmek isterdim!"
Bu arada podcast sunucusu Bill Mitchell, "Birileri kesinlikle Trump'ın makyaj sanatçısını kovmalı" diye yazdı. Ayrıca Trump'ın başına doğru bir ok çizerek Trump'ın saç çizgisi ile makyajı arasındaki belirgin boşluğa işaret etti.
Trump'ın dış görünüşü uzun zamandır tartışma konusu olsa da, kokusu bile geçen yıl geniş bir tartışma konusu haline geldi.
Eski başkanı şiddetle eleştiren Cumhuriyetçi Kongre üyesi Adam Kinzinger, Aralık ayında X'te Trump'ın kokusunun "gerçekten görülmesi gereken bir şey" olduğunu yazdı.

Editör: Duha Sena Oskay