Herkes onu Asena diye tanıyordu gerçek adı ortaya çıktı Herkes onu Asena diye tanıyordu gerçek adı ortaya çıktı

Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat'ın cezaevindeki yeni mesleği gün yüzüne çıktı. Polat'ın, cezaevi koşullarında inci boncuk işine girdiği öğrenildi. Bu dönüş, Dilan Polat'ın hayatında yeni bir sayfa açmasına ve cezaevi koşullarında yeteneklerini kullanmasına olanak tanıdı.

Dilan Polat, Cezaevinde boncuk işlemesi hobi edindi

CEZAEVİNDEKİ ZORLU GÜNLERDE DİLAN POLAT'IB BONCUK İŞLEME HOBİSİ

Dilan Polat'ın cezaevindeki inci boncuk işine geçişi, yakın arkadaşı Sevim Alan tarafından 'efkar saati' paylaşımıyla duyuruldu. Alan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dilan, cezaevinde inci boncuk işine başladı. Yaptığı ilk harikaları da bana gönderdi. Efkar saati başlasın!" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat, Cezaevinde boncuk işlemesi hobi edindi

SEVİM ALAN'A GÖNDERİLEN BONCUKLU SÜRPRİZ DİLAN POLAT'IN CEZAEVİNDEKİ SANATI

Dilan Polat'ın inci boncuk işine yönelmesi, cezaevi koşullarında yeteneklerini keşfetmesi ve üretken bir şekilde zaman geçirmesi açısından dikkat çekici. Bu yeni meslek, cezaevi sisteminden kaynaklanan kısıtlamalara rağmen mahkumların yaratıcılıklarını ortaya koymalarını sağlayan bir örnek olarak değerlendirilebilir.

Sevim Alan, Dilan Polat'ın gönderdiği ilk hediyeyle ilgili detayları da paylaştı. Polat'ın inci boncuk işçiliğiyle hazırlanan özel bir takıyı Alan'a gönderdiği belirtilirken, bu jestin ikili arasındaki dostluğun ve dayanışmanın bir yansıması olduğu vurgulandı.

Cezaevindeki Dilan Polat'ın inci boncuk işine girişi, hem mahkumların cezaevi koşullarında yeteneklerini geliştirmeleri hem de sosyal medya üzerinden paylaşımlar aracılığıyla dış dünya ile iletişim kurmaları açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Hem Dilan Polat'ın hem de arkadaşı Sevim Alan'ın bu süreçteki tutumları ve paylaşımları, cezaevindeki insanların hayatlarını nasıl pozitif bir şekilde etkileyebileceklerine dair bir örnek teşkil ediyor.

İstanbul'da gerçekleşen bir operasyon sonucunda kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan isimler arasında Dilan Polat, Engin Polat, Can Doğu, Sıla Doğu ve Kürşat Polat yer alıyor. 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilen bu isimler arasında uzun süredir hapishanede bulunan Dilan Polat'ın yaşamı halk tarafından merak konusu olmaya devam ediyor.

Cezaevinde çocuklarından ayrı kalmış olmanın etkisiyle psikolojisinin bozulduğu söylenen Dilan Polat, bu zorlu süreci atlatmak ve zamanını değerlendirmek adına boncuk işlemesiyle uğraşmaya başladı. Boncuklarla süs eşyaları yaparak kendisine yeni bir hobi edinen Polat, aynı zamanda bu işiyle yakın arkadaşlarına da özel hediyeler gönderiyor.

Özellikle güzellik merkezleri sahibi olan yakın arkadaşı Sevim Alan'a boncuk işlemesiyle hazırlanan özel bir hediye gönderen Dilan Polat, pembe bir kalbin içine Sevim Alan'ın adını işledi. Sevim Alan, bu anlamlı hediye karşısında duygusal bir paylaşım yaparak, "Efkar saati" notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Dilan Polat'ın cezaevinde geçirdiği zor günlerin etkisiyle geçtiğimiz haftalarda Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek birkaç gün tedavi gördüğü biliniyor. Ancak, Polat'ın tedavi süreci ve sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler hala kamuya açıklanmış değil.

Bu süreçte Dilan Polat'ın hobi edindiği boncuk işlemesi, cezaevindeki yaşamına renk katarken, yakın çevresiyle olan iletişimini de canlı tutmaya çalıştığı gözlemleniyor. Cezaevinde geçirdiği süre zarfında Dilan Polat'ın yeni hobisiyle bulduğu huzur, ona zorlu günlerinde destek oluyor gibi görünüyor.