24 Şubat saat 15.21’de 5° Başak burcunda dolunay gerçekleşecek. Satürnyen bir dolunay yaşayacağız. Zor ama dönüşümlü bir süreç bizi bekliyor. Artık büyük değişimin başlangıç noktasındayız. Sistem işe yaramayan her şeyi eleyecek..

Dolunaylar görünür olmak, bitişler, sonlanmalardır.

Başak burcu döngüleri temsil eder. Başak burcu sembolizmi hizmet, düzen, akıl, saflık, bereket, çalışma, günlük hayat, yaşantı, sağlık, üretmek, analiz, sentez, mükemmelliktir.

Başak burcu mükemmele ulaşmak için gerekli olan saflığa ulaşmaktır. Titizlik, detaycılık, disiplin, çalışma. Neden köle gibi çalışmak? Neden eleştiri? Ehlileştirme, saflaştırma ve damıtma. Yani Başak burcunun üst ezoterik formu ehlileştirme, saflaştırma ve damıtmadır. Bunun için eleştirel, titiz, üretken, çalışma disiplini, detaylar vardır. Başak’ta hasat yapmak zorundasın, hesap kitap yapıp elinde olana bakmak zorundasın. Analitik düşünmelisin, iyi analiz etmelisin, iyi ayrıştırmalısın, gerçekçi olmalısın. Hayallere yer yok burada..

Dolunay Megrez sabitinde gerçekleşiyor ve beraber çok önemli bir döngü başlatacak. Megrez Ruhsal görüş, yaratıcılık, Büyük Ayı’nın yönetici yıldızı Atrius anlamına gelir. Megrez Atrius çok değerli bir yıldızdır. Şanslıdır. Yani hayatta kendine ait bir değer arayışıyla, araştırmacılıkla alakalıdır. Plüton kova geçişi ile beraber artık değerler çok daha görünür hale gelecek. Hizmet eden, emek veren kazanacak.

Dolunay yöneticisi Merkür balık burcunda Fomalhaut hattında Ancha sabitinde burada küllerinden yeniden doğmak ile ilgili konular gün yüzüne çıkacak. Zihinsel olarak neyi bitirmen gerekiyor? Bilinçdışında olan yoğun zihinsel duygu ve düşüncelerin bilince yığılması sonucunda, vazgeçilmesi/bitmesi/durdurulması gereken her türlü konu ve olayın artık hayatımızdan tamamen gitmesine sebebiyet verecek.

Dolunay dengemizi bozabilecek unsurlara sahip;

🌕fiziksel ve ruhsal

Hayaller ve gerçekler nerede başlıyor?

🌕yargı ve kabul

Sende olan ama kabul etmek istemediğin neyi yargılıyorsun?

Dolunayda 0°-8° İkizler, Başak, Yay, Balık burçları için sert etkiler olsa da bitişlerin sonunda gelecek şanslar var. İyi değerlendirin. Boğa, Oğlak, Yengeç, Akrep maddiyatla ilgili hesap kitap yapmak zorundasınız. Kova, Koç kazalara, ani olaylara dikkat.

Dolunayın ışığı ve bereketi sizinle olsun..

Sevgilerimle,