Oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan'ın model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığına dair iddialar ortalığı karıştırdı.

Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti Taylor'dan en sevdiği dönerciye VIP konser bileti

Geçtiğimiz hafta Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, sosyal medyadan ikilin görüntülerini paylaştı. Görüntüler, Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı olarak yayınlandı.

Halktv.com.tr'den Mustafa Balcı'nın haberine göre, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, ağustos ayında misafir olarak Erdoğan'a ait çiftlik evine gitti. Bu çiftlik evinde 'anı olması' amacıyla Erdoğan ile bazı fotoğraflar çektiren ikili, sosyal medyaya servis edilen yakınlaşma görüntülerini ise Erdoğan'dan habersiz şekilde kaydetti.

Kendi aralarında anlaşmaya varan kardeşler, Vurgun'un telefonla konuşuyormuş süsü verdiği esnada cep telefonu kamerası ile ortamı kaydetmeye başladı ve bu şekilde Erdoğan'dan habersiz olarak iki isme ait görüntüler kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Erdoğan'ın 'büyük bir öfke duyduğu' öğrenilirken, avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdiği öğrenildi.