Oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan'ın model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığına dair iddialar ortalığı karıştırdı.

Geçtiğimiz hafta Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, sosyal medyadan ikilin görüntülerini paylaştı. Görüntüler, Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı olarak yayınlandı.

Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, ağustos ayında misafir olarak Erdoğan'a ait çiftlik evine gitti. Bu çiftlik evinde 'anı olması' amacıyla Erdoğan ile bazı fotoğraflar çektiren ikili, sosyal medyaya servis edilen yakınlaşma görüntülerini ise Erdoğan'dan habersiz şekilde kaydetti.

Hadise'nin oyunculuk kariyeri başlıyor Hadise'nin oyunculuk kariyeri başlıyor

Kendi aralarında anlaşmaya varan kardeşler, Vurgun'un telefonla konuşuyormuş süsü verdiği esnada cep telefonu kamerası ile ortamı kaydetmeye başladı ve bu şekilde Erdoğan'dan habersiz olarak iki isme ait görüntüler kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Erdoğan'ın avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdiği öğrenildi.

Sözcü'nün aktardığına göre, Taşkın ve Vurgun'a dava açacağı iddia edilen Yılmaz Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Geçen yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." ifadelerini kullandı.