100 yaşına yaklaşıyor olabilir ama Joan Richmond-Woodhouse kesinlikle 50 yaşından bir gün bile büyük görünmüyor. 

Büyükanne Joan olarak bilinen 93 yaşındaki Joan, 1930 yılında 6 Eylül'de doğdu . İkinci Dünya Savaşı'nın bitiminden tam 15 yıl önce. Ama sokakta yanından geçseniz, en az yarı yaşında olduğunu düşünürsünüz. Joan, 2022 yılında genç görünümünün viral hale gelmesinin ardından, zamanı geri alma sırrını açıkladı.

Genç görünmesini sağlayan şey pahalı cilt bakım ürünleri ya da süslü yüz bakımları değil, pahalı botoks ve dolgu maddeleri de değil. Joan, görünüşünü  birkaç sterline aldığı sıradan bir ürüne borçlu.

Halk sokağa döküldü: Turistlere tepki büyüyor... Halk sokağa döküldü: Turistlere tepki büyüyor...

S W N S L O O K I N G G O O D 07

Gençliğinin sırrını soranlara cevap veren Joan,"Savaştan sonra, 16 yaşımdayken, Nivea krem yeni çıkmıştı ve arkadaşım eve geldi ve 'Bu krem yeni çıktı. Dene, harika bir şey," dedi Joan geçen yıl bir TikTok videosunda. "Ben de yıllarca ve yıllarca Nivea krem kullandım. Şimdi tanıdığım herkes de Nivea krem kullanıyor" dedi.

Paylaşıma yorum yapanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi ve birçoğu en kısa zamanda Nivea ürünlerinden almak için acele edeceklerini söyledi. Bir kişi şöyle dedi: "'Biraz Nivea almaya gidiyorum! Harika görünüyorsun"

Bir diğeri ise şunları ekledi: "Gerçekten inanılmaz!"

Bir başkası da Joan'ın iddiasını destekleyerek şunları yazdı: "Annem 90 yaşında, herkes onun 20 yaş gençleştiğini düşünüyor, o da Nivea kullanıyor"

Joan'ın güzelliğine borçlu olduğu Nivea ürünlerini çoğu süpermarkette ve eczanede bulunabilirsiniz.

Editör: Duha Sena Oskay