Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Gisele Bündchen ve Miranda Kerr gibi en popüler modellerin neredeyse hepsinin yolunun geçtiği Victoria Secret's podyumu 4 yıl aradan sonra geri dönüyor.

"Büyümek için gelişmeli ve değişmeliyiz"
Lüks iç giyim markası tüm beden şeklindeki modelleri içermemesi nedeniyle eleştirilince 2019’da gösteriyi iptal etmiş ve Victoria’s Secret melekleri şova veda etmişti. Victoria’s Secret CEO’su Les Wexner 2019’da “Büyümek için gelişmeli ve değişmeliyiz. Bunu göz önünde bulundurarak, geleneksel Victoria’s Secret Fashion Show’u yeniden düşünmeye karar verdik” diyerek şovu iptal ettiklerini duyurmuştu.

Ünlü sanatçı konserde isyan etti: Kanımıza işledi Ünlü sanatçı konserde isyan etti: Kanımıza işledi

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; son olarak 2018'de düzenlenen Victoria’s Secret Fashion Show, sonbaharda yeniden düzenlenecek. İşte markanın açıklaması:

Yorumlarınızı okuduk ve sizi dinledik. Victoria's Secret Defilesi GERİ DÖNDÜ ve bugün kim olduğumuzun yanı sıra bildiğiniz ve sevdiğiniz her şeyi - gösteriş, podyum, kanatlar, müzikal eğlence ve daha fazlasını - yansıtacak! Bizi izlemeye devam edin… Buradan sonra daha da ikonik hale geliyor.