Sosyal medya fenomeni Andrew Tate ve kardeşi Tristan Tate, İngiltere'nin yakalama kararı üzerine Romanya'da gözaltına alınmıştı.

Tate, haziran ayında Romanya'da kardeşi ve iki kadınla birlikte insan kaçakçılığı, tecavüz ve kadınları cinsel olarak sömürmek için bir suç çetesi kurmakla suçlanmıştı. 

Sözcü'nün aktardığına göre, Tate Kardeşler hakkındaki iddialar bitmiyor. İkilinin soyal medya paylaşımları aracılığıyla genç erkekleri etkiledikleri tespit edildi.

Öğretmenler, genç erkeklerin Tate tarafından beyinleri yıkandıktan sonra kendi annelerini istismar eden homofobik cinsiyetçilere dönüştüğünü ortaya çıkardı.

İsrailli bakanlardan Filistin topraklarında "egemenlik" çağrısı İsrailli bakanlardan Filistin topraklarında "egemenlik" çağrısı

ÖĞRETMENLER AYAKLANDI

Britanya'nın dört bir yanından öğretmenler de Tate'i genç erkek çocuklarını eğitimi önemsememelerine, kadınlar ve eşcinseller hakkında aşağılayıcı fikirlere sahip olmaya neden olmakla suçladı.

Bir öğretmen Tate'in videolarından etkilenen bir sürü genç erkekle ilgilendiğini söyleyerek, "Bundan dolayı kadınlara karşı tutumları korkunç ve çok fazla homofobi var. Spor salonuna takıntılı hale geliyorlar ve okul olmadan da başarılı olabilecekleri inancını taşıyorlar" dedi. Öğretmen ayrıca erkeklerin, iş buldukları için annelerini istismar etmeye bile başladıklarını iddia etti. 

Tate, çeşitli kliplerde kadınların eve ait olduğunu, araba kullanmamaları gerektiğini ve erkeğin malı olduğunu söylüyor. Ülke genelindeki okullardaki öğretmenler, Tate'in söylemleri yüzünden çocukların kadın düşmanı ve homofobik görüşlere sahip olduklarını belirtiyor.

27 yaşındaki bir kadın öğretmen, "Bana Andrew Tate'ten alıntı yapan bir öğrenci vardı. Öğrenci, para kazanmanın daha hızlı bir yolu olduğu için suç işleyeceklerini söyledi. Buna itiraz ettiğimde bana 'Bugatti'min ne renk olduğunu sordu ve karısının parasını, ne yaparsa yapsın kendisine aitmiş gibi alacağını söyledi. Bunun kabul edilemez olduğunu söyledim ve dersin sonunda onunla bu konuyu konuştum. Bu öğrenci yalnız olduğunda dinlemeye çok daha istekliydi" diye konuştu.