Survivor kim gitti? sorusu gündemde... Eleme potasında yer alan Aysu, Kardeniz, Berna ve Pınar arasında düello oynandı. Bir yarışmacı TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'a veda etti. SMS'siz senede Survivor hayalleri artık yarışmacıların güçlerine bağlı. İşte Survivor'a veda eden isim...

Ünlü sanatçı konserde isyan etti: Kanımıza işledi Ünlü sanatçı konserde isyan etti: Kanımıza işledi

Ödül oyununda yağmur çok feci şekilde bastırmasına rağmen yarışmacılar mücadeleden bir an bile kaçmadı. Aleyna'nın 'Yağarsa yağmur yağar' şarkı sözleri biraz olsa ortamı ısıttı. Son oyuna Sercan Yıldırım ve Ogeday çıktı. Ogeday'ın kazanmasıyla 10'a 5'lik farklı skorla ödül oyununu Mavi Takım kazandı.

Eleme potasından kurtulan ilk isimler Pınar ve Berna oldu. Adaylıktan kendilerini kurataran isimler Pınar ve Berna oldu. Son ikiye Aysu ve Kardeniz kaldı.

Pınar şu sözleri söyledi: Aslına bakarsan kendime gereksiz heyecan ve paniği bıraktım. Sporculuğun vermiş olduğu soğuk kanlılığa dönebildim. Rakip küçümsemen. Kardelen de çok iyi yarıştı. Kurtulduğum için rahatlamış hissediyorum. Birisi gideceği için benimkisi aslında buruk bir mutluluk.

Berna şu sözleri söyledi: "Çok mutluyum. Burada durduğumda aşırı yorgunum. Rio beni bekliyor. Kazanmam gerekiyordu. Kırmızı takıma da çok teşekkür ederim. Benim takımım herkes ikimizi de çok desteklediler. Koskocaman basketbolcuya da teşekkür ederim. Güzel mücadele verdi."

Kardeniz, Aysu ile gerçekleşen 2. etap düello oyununda 5-1 yenilerek Survivor adasına veda etti.

Gözyaşlarına hakim olamayan Kardeniz şu sözleri söyledi:

"Gerçekten çok zor bir sezon. Elimden geleni yaptım. Takımıma köstek olmamaya çalıştım. Deneyimsizliğimin farkındaydım. 'All Star bu yıl gitmesin, giderse heba olur' diyenlere bir yanıtım var. Bugün yine bu takımla yarışacaksın deseler yine gelirim. İyi ki sizinle savaşmışım, takımımı çok seviyorum. Bu yıl beni buraya getirmeye layık gören, sözünü tutan Acun Bey'e teşekkür ediyorum. Tekrardan teşekkürler."