Şubat ayını zor geçirecek 3 burç açıklandı.

Her gün bu besini tüketin, hastalıkları unutun! Canan Karatay'dan şifa deposu önerisi Her gün bu besini tüketin, hastalıkları unutun! Canan Karatay'dan şifa deposu önerisi

BOĞA BURCU

Bu ay senin için toplum önünde görünen yüzün (ebeveyn, arkadaş, eş gibi roller) ve iş yaşamıyla alakalı bazı can sıkıcı durumlar yaşayabilirsin. Özellikle 8, 10, 17, 25 ve 27 Şubat tarihlerinde özellikle dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. İş yaşamında ani çıkışlar yapmamaya ve finansal anlamda da çok alacak verecek ilişkisine girmemeye ve internet üzerindeki tüm işlemlerinde dikkatli olmanda fayda olabilir. Bir boğa olarak garantici tutumunu biraz daha işe koymakta fayda olabilir.

ASLAN BURCU

Bu ay senin evlilik yaşamın, ikili ilişkilerin, müşterilerin, davaların veya danışmanlıklarınla ilgili bazı zorlayıcı durumlar yaşayabilirsin. Düşüncelerinde sabitlik, ifade eksikliğine bağlı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. 8, 10, 17, 25 ve 27 şubat tarihlerinde ekstra dikkatli olmakta fayda var. Ne kadar bu alanlarda insanlar sabrını zorlasa da sen eğlenceli yapınla bu durumla baş edebilirsin.

AKREP BURCU

Ani beklenmedik olaylar yaşayabilirsin. Ev için, ebeveynlerin, kızın veya eşin için harcamalarında artış yaşayabilirsin. Aile içerisinde bazı iletişimsel sorunlar yaşama potansiyelin olabilir. 8, 10, 17, 25 ve 27 Şubat tarihlerinde ekstra dikkatli olmakta fayda var. Bir akrep olarak stratejik zekanı kullanarak olayları lehine çevirme potansiyelin var. Bunu göz ardı etme lütfen.