Sapık bir emekli, "oturma odalarında iç çamaşırlarıyla rahatlayan" bir çifti dikizlerken güvenlik kameralarına yakalandı.

74 yaşındaki Colin Roberts, geçen yıl Liverpool'daki evlerinin penceresinden isimsiz çifti izlediğini itiraf etti. Çift "pencerede bir adam silueti" gördüğünde saat gece 22.25 civarındaydı.

Liverpool Echo'nun haberine göre bu durum onları ön kapıdaki güvenlik kameralarını kontrol etmeye sevk etti... ve şok edici bir şekilde pencerelerinden bakan adamı tanıdılar.

Ve son 30 günün kamera kayıtlarını kontrol ettiklerinde, sürüngenin birkaç kez pencereden baktığını gördüler. Toplamda, 14 Ağustos ve 6 Eylül tarihleri arasında sekiz kez görülmüş ve daha sonra tutuklanmıştır.

Ve polis sorgusu sırasında bunu birkaç aydır yaptığını itiraf etti. Hatta sorgulandığında güldü ve "iç çamaşırlarıyla değil, orada çıplak oturduklarını" iddia etti.

Ve küstahlığını daha da şok edici hale getirmek için polise "genç bir bayanı böyle görmeyeli uzun zaman olduğunu" söyledi. Bu hafta Wirral Sulh Ceza Mahkemesi'nde röntgencilik ve şiddet içermeyen taciz suçlarını kabul eden OAP'nin daha önce bazıları cinsel içerikli 17 suçtan üç mahkumiyeti olduğu ve son suçunun yaklaşık 20 yıl önce işlendiği ortaya çıktı.

Savunmayı yapan Kirsty Ruddin şunları söyledi: "Polis tarafından sorgulandığında çok açık sözlüydü ve ilişkisinde yaşadığı sorunlar nedeniyle bunu yaptığını söyledi"

Sulh Hakimleri Heyeti Başkanı Robert Perry yaşlı adama şunları söyledi: "Bu suçların mağdurlar üzerinde ciddi bir etkisi olduğu açıktır"

Olimpiyatları tehdit eden viral 'Hamas' videosunun arkasında kim var? Olimpiyatları tehdit eden viral 'Hamas' videosunun arkasında kim var?

Emeklinin 25 rehabilitasyon faaliyeti gününü tamamlamasına karar verilmiş ve 12 ay boyunca mağdurlara karşı yasaklama emri verilmiştir. Ayrıca yedi yıl boyunca Cinsel Suçlular Sicilini imzalamasına karar verilmiştir.

Ayrıca 12 ay süreyle ertelenmiş bir hafta hapis cezasına çarptırılmıştır.

Editör: Duha Sena Oskay