Babanız vefat ettiğinde, onunla bir daha konuşmayı asla beklemezsiniz.

Ancak bir kadın, ölen babasının telefonuna mesaj gönderdikten sonra şok edici bir sürprizle karşılaştı. Kathy olarak bilinen kadın, babasının 2020 yılında öldüğünü ve o zamandan beri eski telefonuna mesajlar gönderdiğini söyledi.

Özellikle zor bir günün ardından babasıyla sohbet etmek istemiş ve "Seni her gün özlüyorum" mesajı göndermiş ama yanıt alabileceğini hiç düşünmemiş. Sonra ani bir sürpriz onu tamamen şaşkına çevirdi.
Birisi ona iki soru işareti göndererek cevap verdi ve bir yabancı babasının eski telefon numarasını ele geçirmiş görünüyordu.

Mesajı alan Kathy yanıt olarak "Vay canına! Bu babamın eski telefon numarası, 2020'de vefat etti. Bir yanıt beklemiyordum" dedi.

Babasının numarısını kullanan yabancının Kathy'ye karşı empati duyması çok uzun sürmedi.Buna karşılık kedisinin fotoğrafını göndererek yanıt verdi.  

Türkmenistan ve Pakistan'ın Hindistan'a karşı Birliği Türkmenistan ve Pakistan'ın Hindistan'a karşı Birliği

Yabancı, "Yavru kedimi aptallaşırken görmek ister misin?" diye sordu. Kederli genç kıza evcil hayvanlarının adının Lucky olduğunu söylediler.

Şaşırtıcı olan, bu ismin aslında Kathy'nin ailesiyle özel bağları olmasıydı.

Kathy'nin şaşkınlığı devam etti ve "Ben çocukken babam bize Lucky adında bir köpek yavrusu almıştı. Bu  ondan gelen bir mesaj gibi hissettiriyor" dedi.

Hikaye sosyal medya platformunda paylaşıldığından beri insanlar hayretler içinde kaldı. Birçok kişi bunun babasından bir işaret olduğunu iddia etti.

Kullanıcılar  "İşaretler her yerde ve sen az önce babandan bir işaret aldın" yorumunu yaptı.

Editör: Duha Sena Oskay