Nisan ayının en şansburçları belli oldu.

KOÇ BURCU

Ruhsal anlamda kendini şifaya açtığın bir ay yaşayabilirsin. Kendini bulmanı sağlayacak aktivtiler içerisinde yer alabilirsin ama tüm bunlar gerçekleşirken biraz yalnız kalmaya ihtiyacın olduğunu da unutma. Hastane, okul, miras gibi konularının çözülmesi gündemin olabilir.

ASLAN BURCU

Bu ay içinde kendini olası değişimlere açman gereken olaylar yaşayabilirsin. Kendine yepyeni bir yaşam vizyonu edinebilirsin. Vergi, miras, nafaka, sigorta, eş geliri ya da ameliyat gündemlerinde başarı elde edebileceğin bir ay yaşayabilirsin. Kredi işlemlerin onaylanabilir, eş gelirinden yana artışlar yaşayabilirsin.

YAY BURCU

Her gün bu besini tüketin, hastalıkları unutun! Canan Karatay'dan şifa deposu önerisi Her gün bu besini tüketin, hastalıkları unutun! Canan Karatay'dan şifa deposu önerisi

Bu ay aile, ev, ebeveynler ile ilgili gündemlerin olabilir. Ev içi tamirat ya da ev alma durumlarınla ilgili gelişmeler yaşayabilirsin. Çocuk gündemin olabilir. Bebek isteyenler bebek sahibi olabilir, çocukları olanlar ise çocuklarının eğitim hayatlarına dair olumlu gelişmeler yaşayabilirler.