MHP'nin Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, katıldığı bir canlı yayında AK Parti'ye ateş püskürdü.

Karabük'ün mevcut başkanı da olan Vergili, "Karabük’te 15 yılda 287 eser yaptık , (elindeki kitapçığı göstererek) bunun için 47 tane büyük proje var.  Örneğin Çamlık Kent Orman Park. Bunlar milyonluk projeler. O proje niye gecikti peki ? Bunun daha önce de vatandaşın hizmetine sunabilirdik" dedi.

Vergili devamında, "Burasını daha önceden Karabük Belediyesi’ne vermişler. Orda da bir müstecir çok güzel bir kafe işletiyordu. Ama park o kadar güzel bir park değildi. O dönem Osman Kahveci Bey Orman Genel Müdürü, ve Milletvekili adaylığı için de siyasete hazırlanıyordu. Bana ‘Rafet Bey biz buranın ihalesini karşılıklı feshedelim. Ben güzel bir ihale yapayım, içerisini güzel bir şekilde düzenleyeyim sonradan Karabük Belediyesi’ne bunu tekrar vereyim’ dedi. Biz de tamam dedik iptal ettik, onlar ihale yaptılar, abuk subuk şeyler yaptılar hiçbir şeye benzemedi" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ SİYASETİ BUDUR"

"Bizim ihalesini iptal ettiğimiz müstecir de sağolsun itiraz etmedi, dava açsa belki kazanabilirdi, açmadı" ifadelerini kullanan Vergili, AK Parti siyasetinin rantları peşkeş çekmek üzerine kurulu olduğunu söyledi.

"AK Parti siyaseti herhangi bir yerde rant varsa onu peşkeş çekmekle başlar. Ak Parti siyaseti budur" ifadelerini kullanan Vergili, sözlerinin devamında da şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek

"Şu andaki arkadaşlarımızın pozisyonları da bu ve o kadar gizli saklı yaparlar ki normal AK Partili olan vatandaşlar onu görmez. Bunları söyleyen biz olduk Karabük'te. Ondan sonra Karabük bunları görmeye başladı."