Survivor All Star'da yarışmacı olan Poyraz'ın, Dominikli bir adamın evine girip çuvala yiyecek çaldığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu DNA testi yaptırdı: Gürcü ve Laz çıktım Ünlü oyuncu DNA testi yaptırdı: Gürcü ve Laz çıktım

Acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı, şunları söyledi:

"Poyraz, dere kenarındaki kamptan çıkarak ciddi bir mesafe alıp medeniyetin olduğu bölgelere gidip, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla falan giriyor. Adam Dominikli. Ev normal şartlarda silahlı güvenlikle korunuyor. Poyraz'a söz vereceğim tabii ki. Adam yokmuş pardon. Bildiğiniz Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup sonra da devam ediyor. Adam normal şartlarda zaten polise gidecek, polis gelip Poyraz'ı alacak. Neyse araya giriyoruz."

SURVİVOR TARİHİNİN EN BÜYÜK CEZASI

Ilıcalı, Poyraz'a Survivor tarihinin en büyük cezasını verdi. Poyraz, 15 ödülden yararlanmama cezası aldı.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Eğer tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın. İtiraf eden varsa, ben de varım diyen varsa Poyraz'ın cezasında indirime gideceğiz" dedi. 

Takımdan diğer erkek yarışmacılar olaya dahil olduklarını söyleyince Poyraz'ın cezası 10'a düşürüldü. Hakan Hatipoğlu hariç diğer mavi takımın erkek yarışmacılarına 3'er ödül cezası verildi. Batuhan'a ise sonradan dahil olduğu için 2 ödül cezası verildi. Aysu'da ev konusunda yardım ettiği için 4 ödülden men cezası aldı.

MEHMET ALİ ERBİL DAMADINI SAVUNDU

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil ile sevgili olan Poyraz'ı koruyan bir açıklama yaptı.

Söylemezsem Olmaz'dan Arto'ya konuşan ünlü şovmen, "Poyraz Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Gayet saygın bir aileden geliyor. İnsan açlıkla her şeyi yapar ki sadece tek başına yapmamış. Bu kadar üzerine gitmesinler"  dedi.