ABD'de güncel anket sonuçları: Salıncak eyaletlerden Trump'a destek ABD'de güncel anket sonuçları: Salıncak eyaletlerden Trump'a destek

Bir hapishanedeki soğutucunun içinde kesik bir insan kafası ve Meksikalı korkulan bir uyuşturucu karteli tarafından imzalandığı anlaşılan bir mesaj bulundu.

Jalisco Nueva Generación Karteli'ne ait olduğu iddia edilen kartona yazılmış tüyler ürpertici not, Unión Tepito ve Familia Michoacana gibi çeşitli suç gruplarına bağlı mahkumları hedef alıyordu.

Tehditte "Biz burada çalışan insanlarız ve burada olacağız" deniliyordu. Yetkililer Mexico City'deki olaylara karışan en az beş kişiyi tutukladı.

Twitter

Borderland Beat'in haberine göre, beyaz soğutucu Reclusorio Norte cezaevinin arka tarafındaki kaldırımda kırmızı bir bez torbanın içinde bulundu. Yayın, tehdidin burada tutuklu bulunan sözde adam kaçıranlara ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik olduğunu belirtti.

Adamın başı buzla kaplı olarak bulundu. Şu ana kadar kurbanın kimliği tespit edilemedi.

Tehditte şöyle yazıyordu: "Hapishane tesislerinizden herkese açıkça gösterdiğiniz gibi biz gaspçı değiliz. Sizi lanet köpekler, sizi dışarı çıkarmaya geldik" Daha sonra bir dizi kişinin adı verilerek şöyle deniyordu: "Hepinizi dışarı çıkarıyoruz"

"Aynı şey San Pedro Martin, Volcanes, San Andrés, Hornos, La Hidalgo, Ajusco, Topilejo, Luis Cabrera ve Santo Domingo mahallelerindeki Tavo, Masero ve Los Changos için çalışan tüm pislik gaspçılar, adam kaçıranlar ve uyuşturucu satıcıları için de geçerli. Hem de çevresinden. İttifaklarınızı ve Kuzey Hapishanesi'nden aldığınız emirleri biliyoruz"

Twitter (1)

Açıklamada, bazı kişilerin "Mexico City'nin çalışan insanlarını rahatsız etmeye devam ettiği" belirtildi.

"Yerel halk ve tüccarlarla birlik içindeyiz. Sakız satıcısından çevredeki en büyük işletmelere kadar. Saygılarımızla, CJNG M2 ve Jaguar" denildi.

Editör: Duha Sena Oskay