İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin Piyalepaşa Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı açılış töreninde dikkat çeken bir konuşma yaptı.

İmamoğlu, törene katılan AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a teşekkür etti. 

AKP, 7 ilde yeni il başkanlarını belirledi AKP, 7 ilde yeni il başkanlarını belirledi

"BU FOTOĞRAF ÖNEMLİ"

"Bu fotoğraf önemli" diyen İmamoğlu, "Bu fotoğraf şundan önemli belediye başkanlığı dediğimiz makam size ait. Milletimize ait. Burada ben de değerli belediye başkanı arkadaşım da vatandaşa ait mevkiyi emanet olarak alıyoruz. En iyi şekilde görevi yerine getirme gayreti içinde oluyoruz. Bakın Avcılar Belediye Başkanımız, Sarıyer Belediye Başkanımız da bizimle. Mühim olan şu demokrasideki şu görüntüyü verebilmemiz. Bunun iki şartı var. Bir buradaki töreni biz yaparken görevimiz olan davet etme sorumluluğunu yerine getirmiş olmak" dedi.

İmamoğlı devamında, "Biz davet ettik kendisini. Kendisi gelmese bir anlamı olmazdı. Güzel olan şey kendinin de bu davete icabet etmesidir. Karşılıklı bu nezaket toplumun arzu ettiği şeydir. Benim gönlümden geçen İnan başkanın kazanması. İnan başkan projeleriyle yarışını ortaya koyacak. Haydar Ali Bey de kendi hizmetleriyle yarışını ortaya koyacak. Takdir milletin. Bu kadar basit" ifadelerini kullandı.