Eşi Prens William'la alışveriş yaparken amatör bir kamera tarafından çekilen videoda ellerinde poşetlerle görüntülenen Prenses Kate ile ilgili İngiliz The Sun gazetesi, "Mutlu ve huzurlu görünüyor" ifadelerine yer vermişti.

Ancak, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı görüntüdeki kişinin Prenses Kate olmadığını iddia eden paylaşımlar yaptı. Çiftin boy farkı, görüntüdeki kadının elmacık kemiklerinin çıkıklığı, çok zayıf olması gibi çeşitli detaylar, onun Kate Middleton olmadığına dair kanıt olarak öne sürüldü.

Sağlık durumu kötü olduğu için ortada olmadığı, Prens Williamın kendisini aldattığını öğrendiği için ayrıldığı gibi dedikodular da Prenses Kate'in yokluğunda konuşulanlar arasındaydı.

SARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ortaya çıkan görüntünün bile Kate Middletonın nerede olduğu sorusuna yanıt vermeye yetmediği görülürken, Kensington Sarayı'ndan açıklama geldi. Bu açıklamayla birlikte, 16 Ocakta önceden planlanan bir karın ameliyatı olan 42 yaşındaki Prenses Katein evden çalıştığı öğrenildi.

Türkmenistan ve Pakistan'ın Hindistan'a karşı Birliği Türkmenistan ve Pakistan'ın Hindistan'a karşı Birliği

Kensington Sarayı, Prensesin Kraliyet Vakfı Erken Çocukluk Merkeziyle, özellikle de geçen yıl başlattığı Shaping Us projesiyle ilgili çalıştığını duyurdu.

İngiliz Ordusunun etkinlik sayfasında, Middletonın 8 Haziranda Londradaki Trooping of the Colour etkinliği kapsamında düzenlenen Atlı Muhafızlar Geçit Törenine katılacağı duyuruldu. Prensesin ayrıca 15 Haziranda Kral Charles'ın doğum günü geçit töreninin kostümlü provasında da yer alacağı belirtildi.