Fatih Altaylı'nın YouTube programına katılan gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel, Türkiye ve dünya üzerindeki uyuşturucu trafiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuş, baronların Türkiye'ye gelerek vatandaşlık aldığını iddia etmişti.

İddialar sonrası bir dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sert açıklamalarda bulundu.

Döneminde uyuşturucu ticaretinin önüne geçebilmek için büyük mücadeleler verildiğini söyleyen Soylu, Fatih Altaylı, Murat Ağırel ve Timur Soykan için "Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil. Son 10 ayda hakkımda 550 olumsuz köşe yazılmış. Bu normal mi!" ifadelerini kullanmıştı.

Linçten polis kurtardı:Erkekler tuvaletinde mide bulandıran olay! Linçten polis kurtardı:Erkekler tuvaletinde mide bulandıran olay!

"HADDİNİ BİLSİN, TEPEMİN TASINI ATTIRMASIN"

Fatih Altaylı, Soylu'nun açıklamalarına yine kendi YouTube kanalından cevap verdi.

Soylu'nun "Bu arkadaşlar" ifadesine sinirlenen Altaylı, "Ben onun arkadaşı değilim, haddini bilsin. Tepemin tasını attırmasın benim" dedi.

Süleyman Soylu'nun izlediği şeyi anlamadığını söyleyen Altaylı, "Ben yayın sonrası onu fazla koruduğumu düşündü. Çünkü hep 'Süleyman Soylu döneminde çeteler arttı, çeteler ülkeye egemen oldu.' denilirdi. Yayın esnasında gerek Murat gerek Timur anlatırken, Soylu döneminde de operasyon olduğunu söylediler. Ben de 'Demek ki onun döneminde de operasyonlar oluyormuş' dedim. Onlar da 'Evet' dediler. Tarihinde ilk defa onun lehine bir şey söylendi ya. Bunu bile fark edemeyecek kadar gözü körleşmiş, ya da beyni körleşmiş" diye konuştu.