Ev sahibi nereye şikayet edilir? İşte yüksek kira şikayet hattı... Ev sahibi nereye şikayet edilir? İşte yüksek kira şikayet hattı...

AKREP BURCU

Cinsellik deyince akla gelen ilk burç şüphesiz ki Akrep burcu oluyor. Buram buram afrodizyak kokan bu burç grubu da libidosu en yüksek 2. burç olarak biliniyor. Akrep burçları, fantezilere ve tutkuya açık doğaları sayesinde aşkın sınırlarını aşan, cinselliği Nirvana'da yaşayan kişilerin burcu olarak da öne çıkıyor.

OĞLAK BURCU

Görenleri hayrete düşüren, Zodyak'ta adından sadece çalışkanlıkları ile söz ettiren oğlak burçları, cinsel ilişki dendiğinde de boş duruyor gibi gözükmüyor. Sanılanın aksine sakin görünümlerinin altında vahşi bir hayvan bulunduran Oğlak burçları aşkta vahşi auraları ile dikkat çekiyor.

BOĞA BURCU

Zodyak'ın libidosu en yüksek 3. burcu ise Boğa burcu olarak biliniyor. Sakin ve evcimen doğaları ile bilinen Boğa burçlarının cinsellik söz konusu olduğunda içlerinden adeta bir kaplan çıkıyor. Çoğunlukla sakin bir yapıya sahip olan Boğalar da libidosu en yüksek burçlar arasında değerlendiriliyor. Bu burç grubu tıpkı akrepler gibi cinselliği renkli ve hareketli yaşayan kişiler arasında yer alıyor.

Editör: Duha Sena Oskay