Amerika'da genç kadın en sevdiği Snickers barından büyük bir ısırık aldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu ve iddiaya göre mide bulandırıcı birşey buldu.

Payton Davis, Kasım 2023'te bir Noel partisi öncesinde Pontotoc County'deki bir dolar dükkanından Snickers bar satın aldı. Ancak çikolatayı ısırdığında, oldukça tatsız bir şeyle karşılaştığını söylüyor.

WTVA'ya verdiği demeçte genç kadın, "Tükürmeye başladım, elime aldım; ilk başta fındık olduğunu sandım," dedi. "Ama daha sert olduğunu biliyordum çünkü ağzımı acıttı" dedi

Daha sonra çığlık atan kadın bunun bir diş olduğunu iddia etti.

Woman Notices Something Crunchy In Chocolate Bar Before Making Disgusting Discovery

HAYVAN DİŞİ ÇIKTI!

Bulduğu dişi bir diş doktoruna götürdüğünü belirten kadın, "Bir dişçiye götürdüm, yerel bir dişçiye, dişe baktı ve bunun kesinlikle bir insan dişi olmadığını söyledi. Muhtemelen bir kemirgen dişiydi" dedi. 

Payton daha sonra davayı takip etmesi için yerel bir hukuk firmasından avukat DJ Gregory'yi tuttu.Genç kadının avukatı, "Anladığım kadarıyla, Mars'a [Snickers'ın üreticisi] ulaşmış ve sanırım kısa sürede bir müşteri hizmetleri sorunu yaşadıklarını anlamışlar. Bir çikolatayı ısırdıktan ve bir hayvan dişi keşfettikten sonra, bunu telafi etmek için az önce bu hayvan dişini keşfettiğiniz aynı ürünün kuponlarından daha iyi bir yol olabilir mi?" açıklamasında bulundu.

Pakistan'dan Netanyahu'yu 'terörist' olarak tanıma kararı Pakistan'dan Netanyahu'yu 'terörist' olarak tanıma kararı

Genç kadın son olarak çikolatanın içinden çıkan dişten sonra  bir daha asla çikolata yiyemeyeceğini söyledi. Yerel haberlere göre şimdi "tüm yasal seçeneklerini" değerlendiriyor.

Editör: Duha Sena Oskay