Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü'nün Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmak için pankart açan gençlere yönelik başlattığı soruşturma kamuoyunda tartışmaya neden olurken sosyal medyada bir iddia daha gündeme geldi.

PKK DESTEKÇİSİ ÖĞRENCİYE CEZA VERİLMEDİ İDDİASI

İddiaya göre, PKK güzellemesi yapan öğrenciye Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, ''cezai mahiyette olmaksızın'' daha dikkatli ve özenli olması konusunda telkinde bulunulduğu öne sürüldü.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİNDEN İDDİALARA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

Hacettepe'de son dönemde yaşanan olayların ardından açıklamalarda bulunan Hacettepe Üniversitesi öğrencisi E.K., ''Rektörlüğün yazılı açıklamasıyla Türk Milliyetçisi öğrencileri hedef gösterip kampüste yaşanan her şeyi onlara mâl etmesi hukuksuzdur.'' ifadelerini kullandı.

E.K. verdiği ropörtajda şu ifadeleri kullandı:

Yaşanan ifşaları ve gelen tehdit mesajlarını dile getiren E.K., ''Türk milliyetçisi öğrencilerin gerek okul içinde gerek okul dışında can güvenliği kalmamıştır ve yüzleri açıktır.'' dedi.

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI TÜRLÜ ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR İDDİASI

''Kampüse çok fazla terör örgütü destekçisi girip bellerinde satırlarla düzenlenen etkinliklere destek veriyorlar'' iddiasında bulundu.

Meteoroloji açıkladı: Toz taşınımı bekleniyor Meteoroloji açıkladı: Toz taşınımı bekleniyor

''AKADEMİK PERSONEL TÜRK MİLLİYETÇİSİ GENÇLERE KATI DAVRANIYOR''

''Hacettepe Üniversitesi akademik personelleri söz konusu Türk milliyetçileri olunca en katı tavrı takınarak zemin hazırlıyor.''

''TÜRK MİLLİYETÇİLERİ, PKK DESTEKÇİSİ ÖĞRENCİLER TARAFINDAN HEDEF GÖSTERİLİYOR''

''Türk milliyetçileri mağduriyetini sürekli bildirmesine rağmen hem fişlendi hem de hedef gösterilerek apaçık düşmanlıkla manipüle edildi.''

''BİRÇOK YAPI BİZLERİ HEDEF GÖSTERİYOR''

''Siyasi olarak Tip, Dem Parti, TKP, Sol Parti ve TKH bizi hedef gösteriyor. Dernekler vasıtası ile Marksist fikir toplulukları, özgür öğrenci inisiyatifi, FKF gibi sayısız örgüt bizleri ifşa ediyor ve hedef gösteriyor.''