İspanya 4. kez şampiyonluğa ulaştı İspanya 4. kez şampiyonluğa ulaştı

Fenerbahçe Kulübü'nde 30-31 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamazsa 8-9 Haziran'da gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulda aday olan Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın başkan, 'Ben olduğum müddetçe Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' dedi. Bunu söyledikten sonra Fenerbahçe'yi ne kadar severseniz sevin ayrılmanız gerekirdi. Çünkü Fenerbahçe'ye zarar vereceksiniz. Fenerbahçe, siyaset üstüdür. Sadece Kadıköy'ün değil, Türkiye'nin takımıdır.

"MOURINHO'YU İSTANBUL' A GETİRECEĞİM"

Önümüzdeki hafta Jose Mourinho'yu İstanbul'a getireceğim. 2011'de bize yapılan kumpas için manevi kayıplarımızı kimse geri veremez ama maddi kayıplarımızı devlet bize vermeye mecburdur.

"O ZAMAN HİBE EDİN O PARAYI"

Stadyumu büyüteceğiz. Bu stadyum böyle olacak, 60 bin kapasite olacak. Kale arkaları 5'er bin kapasite artışına gidecek. Çatı 3 metre havaya kaldırılacak. Proje bu, inşallah 2 yıl içinde de tamamen bitireceğiz ama yapılırken maçlar oynanmaya devam edecek.

Ali Koç diyor ki; ‘Benim Fenerbahçe’den alacağım yok'. Elimdeki kitapçıkta, açıklanan dosyada Ali Koç’un 1.5 milyar alacağı gözüküyor. Öyle 'Alacağım yok' demek falanı geçin. O zaman hibe edin o parayı!

"MOURINHO İMZAYI ATTI, GELMEME DURUMU YOK"

Şampiyon yapmak için geliyorum! "Fenerbahçe şampiyon olacak, başka çıkışı yok! Önümüzde ne federasyon, ne hakemler, ne iç güç, ne dış güç kimse duramaz! Fenerbahçe büyük camiadır. Öyle hakemle, federasyonla kayıp yaşamayacağız inşallah.

Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok. Biz 3 yıllığına geliyoruz, 3 yıllığına hocamız da Mourinho'dur."

Editör: Duha Sena Oskay