UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, bu akşam saat 22.00'de son şampiyon Manchester City'yi konuk edecek. 

Santiago Bernabeu'daki karşılaşma öncesinde Real Madrid'in Teknik Direktörü Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ile konuştu

Defensa Central'de yer alan haberde, "İdmanda bir atakta Luka Modric orta sahayı topla birlikte geçti ve topu Arda'ya aktardı. Türk orta saha oyuncusu ise sol ayağıyla Joselu'nun istediği gibi gol atması için harika bir asist yaptı. Bu organize hücum, idmanda bulunan herkes tarafından alkışlandı" ifadelerine yer verildi.

TVF'nin acı günü TVF'nin acı günü

"İŞİMİ ZORLAŞTIRIYOR"

"Bu çocuklar işimi, kadro yapmamı çok zorlaştırıyor" diyen Ancelotti, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Futbol dünyası için çok çekici olacak, benzer demiyorum çünkü her birinin kendine has özellikleri var. Bu kalite teknik düzeyde çok güzel bir maç olmasını sağlayacak. Bazı açılardan üstün olacağımızı düşünüyoruz, bazı açılardan da onlar üstün olacak. Bunu 180 dakika sonra göreceğiz. Oyunculara ilk 11 hakkında hiçbir şey söylemedim, sadece bir noktada şüphe var... ve takıma yarın açıklamayacağım. "Maçla ilgili garip bir şey olacağını sanmıyorum. Size hiçbir şey söylemeyeceğim ama dizilişi kaçırmayacaksınız. Bir tane olabilir ama on bir oldukça net."