Türkiye'nin önde gelen ekonomi uzmanlarından biri olarak bilinen Necmettin Batırel, yıllar önce katıldığı bir televizyon programında doların düşürmek için sunduğu "Kimsenin beklemediği anda şakkadanak bir 10 milyar dolar satarım" önerisiyle gündem olmuştu.

Batırel, son önerisiyle yine gündeme bomba gibi düştü. Twitter'dan yaptığı açıklamada hükümete çağrı yapan Batırel, "Hükümetin yerinde olsam İstanbul, Ankara ve İzmir'e tek bir çivi bile çakmam, tek kuruş destek vermem. Mademki bu şehirlerdekilerin büyük çoğunluğu kendilerine hizmet etmeyen başkanları yeniden seçtiler, ne halleri varsa görsünler. Kurunun arasında yaş da yanarmış yanarsa yansın" ifadelerini kullandı.

Linçten polis kurtardı:Erkekler tuvaletinde mide bulandıran olay! Linçten polis kurtardı:Erkekler tuvaletinde mide bulandıran olay!

Bu sözler üzerine gazeteci Fatih Altaylı'dan cevap gecikmedi. Altaylı, "Bu zihniyeti nasıl yorumladığımı seçim gecesi bir hareketle göstermiştim. Aynı hareketi bir daha yaptırtma şimdi" diyerek tepki gösterdi.