Fenerbahçe'ye başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın "Mourinho'yu getireceğim" sözleri ses getirirken Alman basınında başka bir Jose Mourinho iddiası gündem oldu.

Bu sene ligde şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptıran Bayern Münih'te Ralf Rangnick'in yeni sezonda göreve getirileceği konuşuluyordu. Ancak Bayern yönetiminin bu ihtimali reddettiği gündeme gelmişti.

Almanya'da yayınlanan TZ sitesinin haberine göre Bayern'de teknik direktör arayışlarının yeniden başladığı belirtilirken Thomas Tuchel'in halefini belirlemek için hazırlanan A, B ve C çözümlerinin hepsinin kulüp yönetimi tarafından reddedildiği vurgulandı.

Haberde Jose Mourinho'nun şu ana kadar gelen tüm teklifleri reddettiği çünkü Bayern Münih'te çalışmak istediği öne sürüldü.

İspanyol gazeteci: Real Madrid, Arda Güler için doğru yer değil İspanyol gazeteci: Real Madrid, Arda Güler için doğru yer değil

Bild'de yer alan habere göre ise Roma'dan ayrıldıktan sonra takımsız kalan Mourinho'nun Bayern'in başına geleceği spekülasyonlarının yapıldığı belirtildi. Hatta Portekizli teknik adamın bir süredir Almanca dersleri aldığına vurgu yapıldı.

Real Madrid, Inter, Chelsea, Manchester United gibi üst düzey kulüpleri çalıştıran Mourinho'nun defansif futbol oynatması ise Bayern Münih'in kulüp politikasıyla çelişen bir durum. Ancak Portekizlinin sürekli rakipleriyle tartışması ve sözünü sakınmaması ise Bayern Münih'in aradığı özelliklerden biri.

Editör: Duha Sena Oskay