Çeyrek final heyecanı: A Milli Futbol Takımı bu akşam Avusturya karşısında! Çeyrek final heyecanı: A Milli Futbol Takımı bu akşam Avusturya karşısında!

Ilıcalı, sahibi olduğu takımın Antalya kampında Regnum Carya Otel'de basın mensupları ve taraftarla bir araya geldi.

İki yıl önce ekibiyle Hull City'i yeniden Premier Lig'e çıkarmak güzel bir yolculuğa çıktığını ifade eden Ilıcalı, başarılı bir sezon geçirdiklerini düşündüğünü söyledi.

Ilıcalı, Hull City'i satın alırken "olabiliriz" dedikleri nokta olan play-off oynama şanslarının bulunduğuna dikkati çekerek, ikinci kez kamp için Antalya'da buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Hull City ile sadece Premier Lig'i hedeflemediklerini, Avrupa kupalarında İngiltere'yi temsil etmeyi de arzuladıklarını vurgulayan Ilıcalı, 13-14 yaşından bu yana tribünlerde olduğunu, taraftara her baktığında kendini gördüğünü, bunun da terapi gibi geldiğini anlattı.

"TÜRKİYE'DEN TAKIM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Futbola geniş açıdan baktıklarını anlatan Ilıcalı, "Hull City çevresinde futbol dünyası yaratmak istiyoruz. Yunanistan'da, Slovenya'da takımlarla görüştük. İrlanda'da istediğimizi yakalayamadık. Büyük ihtimalle bir takım daha alıp, futbol dünyasındaki alanımızı genişletmek istiyoruz. Slovenya favori olacak şekilde başka bir kulüp alacağız. Taraftar olarak Türkiye'de yeterince sinirim bozuluyor, yeterince cefa çekiyorum. Türkiye'de takım almayı düşünmüyorum" diye konuştu.

Ilıcalı, İngiltere'de tişört, terlik giyme tarzını ayakkabı, pantolona çevirdiğini ve hiçbir zaman takım elbise giymeyi düşünmediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA