Kolombiya'da altı yaşındaki Maximiliano Tabares, annesi Sandra Patricia Caro Perez ve annesinin erkek arkadaşı Fabian Andres Carmona Ramirez tarafından "altın mezar bulmak" amacıyla kurban edildi. 

Satanist bir tarikatı yönettiği belirtilen anne ve erkek arkadaşı, kötü ruhlardan kurtulmak için iki gün süren bir ayin sırasında 6 yaşındaki çocuğu döverek öldürdü.

Küçük çocuğun istismara uğramış bedeni Kolombiya'da Cuturu Alto köyü Segovia'da gizli bir mezarda bulundu.

TARİKAT YÖNETİYORLARMIŞ

Çocuğun evinde arama yapan polis, ayinlerle bağlantılı eşyalar buldu.

Halk sokağa döküldü: Turistlere tepki büyüyor... Halk sokağa döküldü: Turistlere tepki büyüyor...

Polis memurları evde "Süper Kara Büyü Kitabı" adında bir kitap, farklı yayınevlerine ait üç büyü kitabı ve akrep, çıyan gibi hayvanların ölülerinin saklandığı şişeler bulduklarını söyledi.

Kolombiya hükümeti 21 Ekim 2022 tarihinde "Soruşturma sırasında, çocuğun annesi, annesinin erkek arkadaşı ve çocuğun büyükannesi dahil olmak üzere birkaç aile üyesinin, satanist uygulamalara ek olarak madencilik işiyle uğraşan "Los Carneros" olarak bilinen bir tarikatın parçası olduğu tespit edildi" açıklaması yaptı. 

Altı yaşındaki çocuğun büyükannesi de dahil olmak üzere tarikatla bağlantılı beş kişi daha polis soruşturması kapsamında tutuklandı.

Yargıçlar 4 Mart'taki duruşmada anne ve erkek arkadaşını işkence, cinayet, insan kaçırmadan suçlu buldu. Anne ve erkek arkadaşı cinayet ve işkence suçlamalarıyla müebbet hapise çarptırıldı.